Debatter
Performance
Gourmetrestaurant

20.10.17 Høstfest og halloween i efterårsferien

Fredag er der høstfest på Vestjyllands Højskole og efterfølgende halloween for hele familien i forundringens have.

Fredag d. 20 oktober inviterer Vestjyllands Højskole, Ringkøbing Garden, byens vægtere, La Maravilla Gipsy Band og danseprojektet Verden For Dine Fødder først til parade gennem byen kl. 16.30, hvor Ringkøbing-valsen kan opleves. Efterfølgende er der høstfest på højskolen og halloween i Forundringens Have. Paraden starter ved Den Grønne Elevator i Smedegade og er en musikalsk, historisk og farverig tur gennem byen.

Kl. 18.30 er der høstmiddag med råvarer fra Forundringens Have, flamencodans og høstsange fra højskolesangbogen, inden turen går videre til halloween i Forundringens Have kl. 19.30. Her kan børn og voksne opleve højskolens teaterelever tager dem med på en vandring helt tilbage til halloweens keltiske rødder. Hvad mon der sker i skoven, bevæger træerne sig, og hvor kommer lydende fra? Efter vandringen serveres en kop varm kakao i orangeriet.

Allerede onsdag kan man dog være med til at øve valsen på Vestjyllands Højskole, når Nikolaj Rosengreen og Kirstine Hastrup spiller op til Ringkøbing-vals fra kl. 16.45. Alle er velkomne til at komme og lære byens nye dans inden der fra kl. 19.30 er flamencokoncert, hvor valsen også vil blive spillet. Her er fri entré.

Praktisk:

Onsdag d. 18. oktober

Kl. 16.45 – 17.45: Ringkøbingvalsen - hør musikken og lær dansen på Vestjyllands Højskole.

Kl. 19.30: Flamencokoncert med World at Your Feet og La Maravilla Gipsy Band (Spanien).

Fredag den 20. oktober

16.30 Ringkøbingparade med start fra Den Grønne Elevator

18.30 Høstmiddag på Vestjyllands Højskole

19.30-20.30 Halloween i forundringens have.

Adresse: Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8.

Pris for spisning kr. 75,00 for voksne/børn gratis. Plads reserveres ved at kontakte højskolens kontor på 9675 3777 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.