Debatter
Koncerter
Performance
Gourmetrestaurant

25.04.18 Danmark spiser sammen

Flere end 60 organisationer, foreninger, skoler, kommuner og virksomheder er for første gang nogensinde gået sammen for at skabe Folkebevægelsen mod Ensomhed. Ensomhed er et problem, vi skal gøre noget ved. Vi gør det på hver vores måde – og i fællesskab i Folkebevægelsen.

Ensomhed mistrives i fællesskaber. Og fællesskaber kan ingen skabe alene. Fælles måltider er samvær med hinanden, hvor vi netop kan styrke fællesskaber og skabe nye.

”Danmark spiser sammen” er en national begivenhed, hvor vi vil gøre det lettere for alle at invitere indenfor og at turde sige ja tak. Vi vil sætte fokus på ensomhed ved at bringe mennesker sammen, der ikke normalt mødes. Vi vil de mange eksisterende initiativer drevet af frivillige ildsjæle. Og vi vil alle de nye måltidsarrangementer, der vil blomstre ud af ”Danmark spiser sammen”.

Foreningen for Folkehøjskoler i Danmark (FFD) er med i bevægelsen – og på Vestjyllands Højskole ser vi emnet som en oplagt mulighed for at byde indenfor i et højskolefællesskab som sætter dybe spor. Idéen er at skabe relation og åbenhed på tværs af alder, dette gøres bl.a. omkring madlavningen, fællessangen og spisningen. En dag med samskabelse i fokus

 

Tilmelding:
Skal ske til Vestjyllands Højskole på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 96 753777

Eleverne fra Kokkeri glæder sig til at byde alle velkommen.