Debatter
Koncerter
Performance
Gourmetrestaurant

Vinterhalvåret byder på et godt blandet program med teater, forfatterforedrag, musik, forestillinger og debat. Alle arrangementer koster 75 kr inkl. kaffe - med mindre andet er nævnt - og alle er velkommen.

Ofte er tilmelding ikke nødvendigt, men kig under de enkelte arrangementer.
Ønsker du at vide mere er du altid velkommen til at kontakt os - du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du får besked om arrangementer direkte i din mailboks.

26.03.17: Søndagsfortællinger i orangeriet

Søndag den 26. marts kl. 15-17:

"te’ kaffetid" er der gode fortællinger i Orangeriet i Forundringens Have.

Kom og lyt til gode fortællinger fortalt med indlevelse af lokale fortællere og elever fra højskolen.

Kaffe og kage kan købes for en 20’er.
Alle er velkomne!

Fortællere:

Hans Pedersen: En selvoplevet historie fra Klosterheden ved Lemvig om livets start, overtro -og fugle.

Nina Stenshøj: Digterdrikken - en nordisk myte

Peter Barner Rasmussen: Gamle fortællinger og myter om forår.

Musikalsk underholdning ved højskoleelever

03.04.17 Forundringsbuffet - smag på haven

Foråret er så småt på vej, og det er endnu engang tid til at smage på havens planter og urter. Derfor inviterer vi på rundvisning i Forundringes have og buffet med havens råvarer. Du vil selv få mulighed for at indsamle urter og købe frø og planter.

kl. 17.00: I Forundringens Have viser Birtha Toft krydderurter, spiselige blomster, glemte salater, grøntsager og bær, som indgår i forundringsbuffeten. Endvidere oplyses om urternes sundhedsmæssige værdi. Der er mulighed for at indsamle krydderurter m.m.

kl. 18.00: På Vestjyllands Højskole serveres Forundringsbuffet, hvor de omtalte krydderurter, spiselige blomster, salater m.m. hæver buffeten til at være en gastronomisk oplevelse.

kl. 19.00: Aftenen fortsætter i Forundringens Have. Der afsluttes med kaffe og kage.

Der kan købes frø og planter.

Pris: voksne 200 kr. børn 150 kr.
Tilmelding et par dage før på Vestjyllands Højskole tlf. 96753777 / Birtha Toft 23449594 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.