Indlevelse
Egne kompositioner
Sammenspil
Koncert

Højskole dans med ballet, verdensdans, contemporary, tango, hip-hop Musikhøjskole med band og egne kompositioner Højskole sang - sangundervisning, stemmetræning, sangskrivning og solosang Teaterhøjskole  Kunsthøjskole med keramik og maleri Forfatterkursus på højskole - bliv forfatter  Kokkeskole og konditorkursus på højskole | højskole mad Grøn omstilling | Lær om økologi, bæredygtighed og permakulturHøjskole med friluftsliv, bushcraft og turer ud i naturen

MUSIKHØJSKOLE - Leg med og skab musik

Musikken har mange muligheder, spark til de skabende sider af dig selv; og skab noget nyt. Lær om musik, om instrumenter, om genrer.  Og lær dig selv at kende som musiker. Lav din egen musik og spil musik sammen med og for andre. Vores musikhøjskole spiller både egne numre og velkendte og måske knap så velkendte numre.

MUSIK en lærerig rejse. I musikundervisningen kommer vi ind på en lang række tekniske termer og begreber og får med det samme mulighed for at prøve det af i praksis. Når vi spiller forskellige genrer – alt fra salsa til African highlife, rock eller brasiliansk funk, klezmer eller jazz eller noget helt andet - lærer vi om sound, teknisk/teoretisk kunnen og instrumentroller, formsprog, stilkendskab, lydbillede, genre osv. Det giver os nye redskaber og færdigheder. I faget ELEKTRONISK KOMPOSITION går vi i dybden med elektronisk musik og skabelsen af lydmiljøer.

Det bruger du også, når du selv skriver musikken. Ofte sker der også noget forunderligt: Egne kompositioner er et direkte udtryk for dig som musiker, og jo mere du skriver, jo mere varieret og præcist kan du udtrykke dig.

Processen fra en spirende idè til hele bandet står og spiller din sang, giver dig et direkte billede af, hvad du kan. Hvad du ikke kan. Og hvad du har brug for at lære for at kunne udtrykke det, du vil. Udtrykke dig mere nuanceret, stærkt og præcist som musiker.

I perioder arbejder vi med forskellige temaer eller projekter. Det kan f.eks. være rytmisk træning, teori- og hørelære, studieforløb, tourplanlægning og turné med egne sange!

Og selvfølgelig vil vi spille live! En fest uden livemusik er ikke en ordentlig fest!

Musik er 8 timer om ugen, men kombinerer du med SANGER, ELEKTRONISK KOMPOSITION og eneundervisning, kan du skabe din helt egen musikhøjskole! 

Ønsker du endnu mere musikhøjskole, har du mulighed for at få eneundervisning. Kontakt os, hvis du ønsker eneundervisning i dit instrument, og vi ser, hvad vi kan gøre.
Eneundervisningstimerne vil blive skemalagt i den første uge af dit ophold. Der skal påregnes en merudgift til eneundervisning.

Dorthea og Tobias fortæller om deres tid på højskolen

Kristian Skov

Underviser:
Kristian Skov

er sanger og musiker.

Steve Kelly

Underviser:
Steve Kelly

er sangskriver og komponist, performer og musiker.