Ja til FÆLLESSKAB?
Mere MUSIK?
Klar til ny VIDEN?
Sammen om tingene?
Gå ad NYE STIER?
Vil du lave GOURMETMAD fra bunden?
Klar til UDFORDRINGER?

Højskole dans med ballet, verdensdans, contemporary, tango, hip-hop Musikhøjskole med band og egne kompositioner Højskole sang - sangundervisning, stemmetræning, sangskrivning og solosang Teaterhøjskole  Kunsthøjskole med keramik og maleri Forfatterkursus på højskole - bliv forfatter  Kokkeskole og konditorkursus på højskole | højskole mad Grøn omstilling | Lær om økologi, bæredygtighed og permakulturHøjskole med friluftsliv, bushcraft og turer ud i naturen

HØJSKOLEOPHOLD ET HELT SKOLEÅR

Ønsker du dit højskoleophold skal være et helt skoleår bliver det i alt 33 uger (8 måneder). Du begynder den 17. september 2017 og slutter den 2. juni 2018

Et langt højskoleophold på 8 måneder betyder god tid til fordybelse i dit/dine hovedfag, projekter, emnedage og masser af udfordring.
I efteråret tager vi på kultur/naturtur til Budapest/Ungarn.

Her er gang i den døgnet rundt, både med det planlagte og det impulsive. Året er i grove træk planlagt fra vores side, men dine input er med til at skabe dit højskoleophold.

Vi har planlagt nogle kulturelle arrangementer med kunstnere udefra, kokkeri laver selv madevents og inviterer gæster, teaterholdet har premiere på egne stykker, vi holder åbent hus, hvor vi inviterer venner og familie, så de kan få en lille fornemmelse af, hvad vi laver - også selvfølgelig alt det, som I er med til at finde på!

Bemærk: Vi vil så gerne give dig så meget med som muligt,  mens du er her, så vi holder  IKKE efterårsferie og vinterferie, men holder undervisningsfri i påskedagene. Mens du er her, er højskolen dit hjem og vil altid være åben. Venner og familie er velkommen på besøg og velkommen til overnatning i weekender.

Priser

Skolepenge pr. uge for skoleåret 2016/17:
Pr. uge: 1245,-

En hverdag på Vestjyllands Højskole