Ja til FÆLLESSKAB?
Mere MUSIK?
Klar til ny VIDEN?
Sammen om tingene?
Gå ad NYE STIER?
Vil du lave GOURMETMAD fra bunden?
Klar til UDFORDRINGER?

Højskole dans med ballet, verdensdans, contemporary, tango, hip-hop Musikhøjskole med band og egne kompositioner Højskole sang - sangundervisning, stemmetræning, sangskrivning og solosang Teaterhøjskole  Kunsthøjskole med keramik og maleri Forfatterkursus på højskole - bliv forfatter  Kokkeskole og konditorkursus på højskole | højskole mad Grøn omstilling | Lær om økologi, bæredygtighed og permakulturHøjskole med friluftsliv, bushcraft og turer ud i naturen

Hvad er højskole? HØJSKOLE hele døgnet

Højskolen er DIT sted. Det er her, du lærer, undersøger, eksperimenterer, spiser, fester, griner, hviler og snakker.
Ligesom vores mange kreative værksteder er selve højskolen åben døgnet rundt. Det pulserer, ånder og lever - sammen med dig, og sammen med alle de andre, der er her. Et levende sted hele døgnet!

I weekenderne er der ikke planlagt undervisning - med få undtagelser, men vagtlæreren kan tilbyde forskellige aktiviteter/workshops, som du også er med til at bestemme.

Også er der elevernes egne planlagte og impulsive idéer som vinterbadning, fest med og uden tema, filmaften, sauna & champagne, etc.

Også er der din fritid, hvor du kan gøre dine egne ting....
Ringkøbing Fjord er et skønt sted for cykel- og gåture. Også er det et af de bedste steder for wind- og kitesurfing i Danmark. Har du dit eget udstyr, så tag det med.
Højskolen er omgivet af gode faciliteter for dig og din hest, hvis du vil have den med på højskole. Vi kan være behjælpelige med at finde staldplads helt tæt på skolen.
Ringkøbing ligger 5 km væk og har et hyggeligt bymiljø.

Sammen skaber I JERES Højskole. Og det er svaret på "Hvad er højskole"!

Det første møde med højskolen

Alex og Karen for tæller om deres tid på højskolen

Dorthea og Tobias fortæller om deres tid på højskolen