Ja til FÆLLESSKAB?
Klar til ny VIDEN?
Sammen om tingene?
Gå ad NYE STIER?
Vil du lave GOURMETMAD fra bunden?
Klar til UDFORDRINGER?

Højskole dans med ballet, verdensdans, contemporary, tango, hip-hop Musikhøjskole med band og egne kompositioner Højskole sang - sangundervisning, stemmetræning, sangskrivning og solosang Teaterhøjskole  Kunsthøjskole med keramik og maleri Forfatterkursus på højskole - bliv forfatter  Kokkeskole og konditorkursus på højskole | højskole mad Grøn omstilling | Lær om økologi, bæredygtighed og permakulturHøjskole med friluftsliv, bushcraft og turer ud i naturen

ELEVERNE SIGER...

Nele og Albert var elever i foråret 2016.
Hør her, hvad højskole har givet dem.
Ole Roar Pedersen"Vi prøver hinanden af. Det er også der, det viser sig, at vi er gode venner."
Ole Roar Pedersen
Amanda Gammelby"Det er på en måde liesom at gå i børnehave igen. Man kan lave, hvad man har lyst til - eksempelvis g  ud i haven og talem med mariehøns, lave sjove ting i ler eller bare hygge sig sammen med andre".
Amanda Gammelby

Frida Molsted Nørgaard"Jeg har prøvet noget af i mange retninger. Teater, maleri, sang og verdensdans. Jeg har grebet andre og er blevet grebet selv."
Frida Molsted Nørgaard

Louise Randers"Jeg har lært at arbejde længe sammen med nogle; nogle, som man ikke minder så meget om."
Louise Randers

Sissel Esther Eiernæs"Jeg troede jeg skulle have teater og forfatter. Så gik jeg over i keramik og fandt ud af, at jeg var rigtig god til det."
Sissel Esther Eiernæs

Malene Herman Jensen"Den høje faglighed er en selvfølge. Du kan få lov til at lave det, du brænder for."
Malene Herman Jensen

Julian"Der er plads til at reflektere sig selv herover. Der er plads til at tænke over tingene. Og handle på tingene."
Julian, København

Jannik"Du møder så mange unge mennesker fra så mange lande."
Jannik, Tyskland

Sissa D. Rasmussen "Jeg kommer til at savne morgenrengøringen. Der er man virkelig en del af noget."
Sissa D. Rasmussen

”Det skabte for mig en form for ny erkendelse,der gjorde, at jeg fik lyst til arbejde videre i den retning,”.
Morten Schønnemann Rand